Nabízíme vynikající českou kuchyni, kterou pro Vás připravuje z kvalitních surovin šéfkuchař Petr Ebel, který má dlouholetou praxi v rozmanitých pražských restauracích a hotelech. Se svým týmem připravuje denně různorodé polévky a hlavní jídla, která ke klasickému českému hostinci patří.
Menu ale není nikdy úplně stejné a aktuální nabídku píšeme denně křídou na tabuli. Občas se stává, že pro velký zájem bude vaše oblíbené jídlo na tabuli přeškrtnuto, ale nebojte se zeptat, je dost pravděpodobné, že ho šéfkuchař v kuchyni právě opět vaří...
V naší nabídce zpravidla nechybí borůvkové knedlíky, vepřo-knedlo-zelo a luxusní svíčková. Hojně také využíváme v přípravě pokrmů místní bylinky od Lídy Vondrové ze Sněhova (bylinkyzraje.cz) a pečeme domácí koláč.
Rádi si však občas (v době MIMO hlavní turistickou sezónu) „vyhodíme z kopýtka“ a ke stálé nabídce s chutí připravujeme i pokrmy zahraniční kuchyně. Petr Ebel (díky své zálibě v cestování a zkoušení různých koření) dokáže vykouzlit autentická indická, mexická nebo thajská jídla.
Rádi pro vás připravíme jídlo na objednávku (pečená vepřová kolena, žebra, zvěřinu, tatarák, ...), uspořádáme pro Vás večírky, oslavy všech druhů, firemní akce... vše je však potřeba s dostatečným předstihem rezervovat.
Rezervujte si své místo u nás!
V hlavní sezóně (zhruba od Velikonoc do konce září), kdy je hostinec velmi vytížen, se čekací doba na jídlo může prodloužit… nejsme líní, pomalí ani neochotní, ale velikost kuchyně je vzhledem k starobylé architektuře omezená, mějte prosím trpělivost, děkujeme.
I v zimě u nás bude živo! Připravujeme zajímavý program, můžete se těšit na komorní koncerty, scénická čtení, divadelní představení a besedy se zajímavými osobnostmi.
Od září 2019 čepujeme vlastní světlý ležák B12, který byl uvařen dle naší soukromé receptury v pivovaru Cvikov.